RS Blogg

Rafting Og Camping

Når du går på camping, trenger du riktig utstyr for å være godt forberedt. Det er mange selskaper og butikker som vil prøve å selge deg det dyreste utstyret for campingbehovet ditt, men du bør ikke lytte til dem. Det er rimelig campingutstyr der ute, og denne artikkelen viser deg hva det er og hvordan du finner det.

Spesielt hvis du har barn, må du vurdere hva du skal gjøre hvis du har dårlig vær en dag. Samle noen få rekvisita for å ha i hånden i tilfelle du trenger å bli i teltet ditt. Ta med et brettspill, play doh og kunstartikler. Ikke la familiemedlemmene dine berøre disse elementene før det regner, slik at de ikke mister appellen.

Ta hensyn til familiens behov før du velger en destinasjon. For eksempel, hvis du har en baby eller smårolling, kan det være best å holde seg nær hjemmet i tilfelle ting ikke går som planlagt. Hvis du har tenåringer, kan du imidlertid like å reise til en annen stat. Velg det som er best for deg!

Du må opprettholde rensligheten mens du er på camping. Noen ganger er god hygiene vanskelig, men du kan holde deg ren. En flaske hånddesinfeksjonsmiddel er utmerket å ha, slik at du kan rengjøre hendene før du spiser. Du kan også bruke sprit på områder som ikke er følsomme. En mild bionedbrytbar såpe og en svamp kan brukes til å ta mini-bad når vannressursene er lave.

Når du skal ut på den etterlengtede campingturen, ikke glem å ta med mobilen. Du kan bli fristet til å legge igjen all tekstmelding og samtale, men mobiltelefonen din kan være en av dine viktigste sikkerhetslivslinjer i nødstilfeller. Sørg for at den er fulladet og beskytt den mot elementene i en plastpose eller et vanntett etui.

Før du tar med hunden din på en campingtur, må du venne ham til ideen med en liten øvelse i bakgården. Sett teltet i et allerede kjent område, og la ham sove eller leke i det en stund. Å ta med hund kan virkelig øke moroa ved å campe, så lenge dyret er tilstrekkelig forberedt på arrangementet.

For å unngå blemmer og sprukne føtter på campingturen, ta med en såpestang! Gni såpen inn i legene til sokkene dine før du går en lang tur, og dette vil minimere friksjonen og dermed redusere ømhet. Hold såpen i lommen for en rask dose når føttene begynner å bli slått eller blemmer.

Neste gang du bestemmer deg for å dra på campingtur, må du ikke la deg lure av alle annonser og salgssjargong fra butikker og selskaper. Ikke bli lei deg for å bryte banken for å kjøpe campingutstyr. Bruk denne artikkelen for å få det pålitelige og rimelige campingutstyret du trenger og ha det gøy.

Nybegynnere Og Avanserte Campere