RS Blogg

Rafting Og Camping

Når du tenker på en campingtur, vet du sikkert at det er et telt og utendørs involvert. Er du klar over de andre aspektene ved camping? Denne artikkelen vil bidra til å øke bevisstheten om de ulike tingene som er involvert for å oppleve en vellykket tur til utendørs. Bruk disse tipsene til å ha en morsom campingtur!

Selv om det ikke er en viktig del av ryggen landet camping Gear, en Machete er noe som du kan vurdere pakking avhengig av hvor du skal. Det er et svært allsidig redskap i ørkenen. Du kan klippe en sti, hacke bambus og vinranker for ly, kuttet kokosnøtter for vann, hogge brensel, og til og med bruke den som beskyttelse mot ville dyr.

Alltid finne ly før mørket når du er camping. Når mørket faller, er det svært vanskelig å sette opp leiren. Dette gjelder særlig for alle som er vant til byen levende og ukjent med pitch mørkt skogen. Ikke komme inn i denne situasjonen, se etter riktig ly før du kommer til dette punktet.

Når du går camping, må du sørge for at du holder en liste over alle forsyninger som du har tenkt å bringe. Du må sørge for at du inkluderer alt du trenger på turen. Dette er den beste måten å sørge for at du ikke glemmer noe for turen.

Planlegg deretter når det gjelder mat. Det er en hassle å gjøre plass i bilen for all maten du trenger. Imidlertid er riktig næring avgjørende når du er i skogen. Også elementer som er ganske billig i din lokale butikk ofte bære en høyere pris merke nær campingplasser. Å bringe nok mat betyr at du vil spare penger og holde alle i familien i godt humør.

Når det gjelder mat, ta med bare det du trenger på en campingtur. Ekstra mat ute i villmarken er et visittkort for ville dyr å komme på besøk på campingplassen din. Hvis du finner ut at du har ekstra mat, bind den opp i klut og handg den så høyt du kan i et tre vekk fra din umiddelbare campingplass. Dette vil bidra til å holde deg fra uønskede dyr introduksjoner.

Ta med din mobiltelefon med deg når du går camping. Selv om du er seriøs om roughing det, mobiltelefoner er fortsatt svært nyttig i nødstilfeller og bør ikke stå hjemme. En mobiltelefon er ikke lenger en hobby, og når du går camping kan det hjelpe deg å nå politi og beredskap personell-ta det.

Vurder å kjøpe billige walkie-talkies å ta med deg på din neste campingtur for å gi en måte å holde kontakten med alle i partiet ditt i områder der mobiltelefon mottak kanskje ikke er tilgjengelig. Dette kan være spesielt viktig hvis du er camping med barn og trenger å holde styr på deres oppholdssted.

Som du nå kan se, camping har mye mer å tilby enn et telt og en natt i skogen. Det er visse sikkerhetsforanstaltninger man må ta for å holde seg trygg og nyte dagen. Bruk det du har lært i dag på din neste campingtur, og du kan også bli en erfaren bobil!