Ikke mye er bedre enn å sove under nattehimmelen med familien. Det er mange grunner til at camping er et av mange menneskers favoritt -tidsfordriv. På den annen side, mens camping kan vise seg å være ganske underholdende, er det viktige hensyn å ta. Du vil finne noen fantastiske råd om hvordan du forbereder deg på din neste tur.

Prøv å komme til campingplassen i god tid før det blir kveld. Dette lar deg få et inntrykk av landets lag og gir deg muligheten til å slå opp leir mens du fortsatt kan se hva du gjør. I tillegg lar det barna dine føle seg litt mer komfortable med omgivelsene fordi de får tid til å utforske.

Vann er veldig viktig når du er på camping. Når du camping på en campingplass, bør det være rikelig med vann tilgjengelig, men på stien må du ha med deg noen. Hvis du skal gå lange avstander, bør du sannsynligvis bære jodtabletter for å rense alt vann du finner før du drikker. Vær forsiktig, dysenteri kan være dødelig.

Hvis du vil forhindre myggstikk, men vil unngå å bruke sterke kjemikalier, kan du bruke et appelsinskall i stedet. Gni appelsinskallet over utsatte områder av huden, for eksempel nakke, armer, ansikt og ben for å naturlig avvise mygg. Appelsinskallene vil ikke bare føles bedre på huden din enn tradisjonelle frastøtende kjemikalier, men de vil også lukte bedre!

Hvis du er på camping og været begynner å stige betydelig, kan du fortelle kjølerne du har med deg og legge dem et sted i skyggen. Det vil også hjelpe å holde dem dekket med en slags presenning. Dette vil holde temperaturen inne i kjøleren fra å stige for mye.

Sørg for at du er klar over hvilke sykehus som er i nærheten av campingplassen din og hvordan du kommer til dem. Selv om du ikke vil tenke på at det er noe som skjer på turen, er det en mulighet. Enkelte skader vil nødvendiggjøre et besøk til legen, så det er best å vite hvor du skal dra før noe skjer, og du er i panikkmodus.

Prøv å kombinere en svømmeopplevelse med din campingopplevelse. Det folk har en tendens til å savne mest mens camping er bekvemmeligheten av hjemmedusjen. Ved å ta en dukkert i et basseng, innsjø eller elv, vil du ha det gøy og føle deg ren og forfrisket på samme tid!

Selv om du ikke skal langt unna på campingturen, eller selv om du skal inn i kjent område, må du alltid holde kontakten med venner, familie eller naboer. Fortell noen hvor turen din vil være, og hvor lenge du vil være borte. Og hvis du kan, sjekk inn regelmessig med en mobiltelefon.

Camping er en veldig barnevennlig aktivitet, men du bør holde barna opptatt av å planlegge aktiviteter. Hvis du er dypt inne i skogen, borte fra alt, kan de kjede seg. I dagens technosamfunn er barn kanskje ikke vant til det store utendørs. Tillat dem å praktisere disse aktivitetene før du går på camping hvis de ikke er så erfarne med utendørs.

Du har nettopp lært om noen av tingene som må vurderes når du planlegger å bruke tid på camping. Utnytt alt du har lært for å ha en flott familieorientert tid og vær trygg.

Beginner And Advanced Campers Tips