RS Blogg

Rafting Og Camping

Kanskje du ikke har slått leir siden du var barn, men det er fortsatt givende! Hvis du har informasjon som kan hjelpe deg og stasjonen, kan du fortsatt ha det bra. Du kan få noen forslag her for å hjelpe deg.

En av de viktigste delene av campingutstyret er teltet ditt. Teltet du kjøper skal passe dine behov og størrelsen på campingfesten. Hvis du har små barn, vil du sannsynligvis kjøpe et stort telt slik at de kan sove i samme telt med deg. Hvis barna dine er gamle, kjøp dem sitt eget telt, slik at de ikke trenger å køye sammen med de voksne.

Ta med en stor søppelsekk for skittent tøy, og ha det sentralt, egnet for alle i festen din. La dem pakke klærne individuelt, da dette gjør det mye lettere å finne enn om du hoper det hele i en oppbevaringsboks eller pose. Ha i en tørketrommel i en pose du vil lukte frisk.

For å øke soveopplevelsen mens du camping, ta med en pute som du kan legge under soveposen. Denne puten fungerer som en barriere mellom deg og den harde bakken der kvister og treknuter kan forårsake merkelige soveforhold. Hvis en pute ikke er praktisk, ta med noen ekstra tepper som du kan brette over på deg selv for å lage en pute.

Ta alltid mer vann enn du tror du vil bruke når du skal på campingtur. Mange ganger glemmer folk hvor mye vann som trengs. Den brukes til å drikke, vaske opp retter og hender, lage mat og til og med pusse tennene. Vann er ikke noe du vil være foruten.

Når du skal på camping, må du sørge for å ta med deg den riktige soveposen. Noen soveposer vil ikke holde deg varm når temperaturen synker under 40 grader, mens andre vil få deg til å svette hele natten fordi de er for varme. Etiketten på posen vil vanligvis fortelle deg hva slags temperaturer som passer for hver sovepose.

Hvis du har små som camping med deg, kan du pakke med noen kunstartikler. Når du kommer til nettstedet ditt, kan du vise dem hvordan du gjør bladblad. Det er alltid en rekke blader i alle fasonger og størrelser, så det vil ta litt tid å prøve dem alle sammen. Barna vil være lykkelige, og du vil ha litt fred og ro mens du slapper av og ser på dem.

Du må opprettholde rensligheten mens du er på camping. Noen ganger er god hygiene vanskelig, men du kan holde deg ren. En flaske hånddesinfeksjonsmiddel er utmerket å ha, slik at du kan rengjøre hendene før du spiser. Du kan også bruke sprit på områder som ikke er følsomme. En mild bionedbrytbar såpe og en svamp kan brukes til å ta mini-bad når vannressursene er lave.

Hvis camping var et verdsatt barndomsminne, er alt du trenger for å starte det på nytt den riktige motivasjonen og rådet. Denne artikkelen skal tjene som en katalysator for inspirasjon som vil hjelpe deg med å planlegge en campingtur som vil konkurrere med barndomsminner.

Nybegynnere Og Avanserte Campere